Camping Tips Og Råd Rett Fra Ekspertene

Camping er en fin måte for deg å få en opplevelse ute i naturen. Men mer enn det, det er på tide å hjelpe deg med å bruke overlevelsesevner, og få mest mulig ut av din evne til å ta vare på deg selv. Det kan også være veldig gøy. Her er noen tips for din neste campingopplevelse, så du kan ha det bra!

Vann er avgjørende for din overlevelse når du vandrer i baklandet. Ta vannrensetabletter med deg eller et slags vannfilter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det finnes mange forskjellige typer tilgjengelig i din lokale sportsbutikk. Når du leter etter en vannkilde, må du sørge for at vannet strømmer. stillestående vann kan drepe deg hvis det ikke behandles riktig.

Camping er definitivt en morsom tid, men det kan også være ubudne gjester på campingplassen din. Hvem er disse gjestene? Feil! Dette er deres miljø, og de liker også camping. Forsikre deg om at du har avlyttingsmiddel med deg for å fortelle dem å bo på sin egen campingplass eller besøke andre bobiler som ikke var like forberedt som deg.

Undersøk eventuelle potensielle campingplasser godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er til og med noen få campingplasser som er ganske fancy, med minigolfspill eller badeland på stedet. Du trenger ikke eller vil ha alt det, så finn det ut på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Forsikre deg om at teltet ditt er stort nok for alle potensielle beboere. Dette vil gjøre det mulig for alle i teltet å være komfortable om natten og lett stå opp hvis de trenger å bruke badet.

Inkluder svømming i campingturen din. Du kommer sannsynligvis til å savne dusjen du har hjemme mens du camping. Vannets avkjøling vil hjelpe deg til å føle deg renere og mer uthvilt, så du vil ikke savne dusjen din så mye som du trodde du kunne!

Appelsiner er ikke bare en sunn matbit å ta med på campingtur, men de er også allsidige når de brukes som myggmiddel. Lagre appelsinskallene og gni dem inn i den utsatte huden din. Insekter vil holde seg borte fra deg til en rimelig pris.

Ta med nok mat og snacks til å holde deg gjennom hele turen. Du vil ikke bruke tiden din på å skaffe mat hvert måltid, kos deg mens du er på camping. Ta med frokostblandinger, pølser og alle dine andre favorittmatvarer som vil gi deg drivstoff gjennom hele turen.

Det er viktig å ha lommelykt når du camper, men sørg for at batteriene er fulladet. En måte å være sikker på at batteriene ikke drenerer ved et uhell, er å sette dem i lommelykten bakover. På den måten hvis bryteren ved et uhell er aktivert, blir de ladet. I tillegg vet du hvor batteriene er.

Når du går på camping, gjør du virkelig mange ting. Du blir like deler utforsker, naturentusiast og fest. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du får mest mulig ut av hver rolle du påtar deg når du skal på camping, og ha det flott der ute!

Camping Kan Være Morsomt Og Eventyrlig